Khloe Kardashianin ensimmäinen esiintyminen raskaana – välttelee äitiysvaatteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti ja tuleva perheenäiti Khloe Kardashian teki juuri ensimmäisen televisioesiintymisensä raskauden ilmoittamisen jälkeen. Khloe oli vieraana Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja näytti todella sädehtivältä valkoisessa asussaan ja pitkissä hiuksissaan.

Khloe Kardashian odottaa esikoistaan koripallotähti Tristan Thompsonin kanssa. Khloe kertoi People-sivuston mukaan, että Tristanilla on häntä enemmän mielitekoja erilaisten ruokien suhteen kuin hänellä. Nainen myönsi, että alkuraskaudessa hänellä oli huono olo usein, mikä tuntui vielä pahemmalta siksi, että sen syytä ei voinut vielä kertoa kenellekään.

Khloe Kardashian haluaa pysytellä mahdollisimman kauan erossa äitiysvaatteista ja käyttää tavallisia tiukkoja asujaan. Hänen mukaansa tiukat mekot eivät tee hänen olostaan tukalaa vaan se, että vauva makoilee kaikkien sisäelinten päällä ja saa hänet hengästymään jo pienestä kävelystä.