Timmi bikinivartalo! Tätä ei enää catwalkeilla nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin syksyn aikana tiuhaan tahtiin kuntosalilla, kun hän valmistautui uransa viimeiseen Victoria’s Secretin muotinäytökseen. Lavalla Ambrosio jätti jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, mutta on silti edelleen huippukunnossa.

Jäähyväistensä jälkeen Alessandra on viettänyt lähes tauottomasti hyvin ansaittua lomaa, sillä hän on viihtynyt päivittäin rannoilla ympäri maailmaa. Eilen Alessandra kuvattiin Brasiliassa, jossa hän on viettänyt viime päivät.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash