Ilmakitaraa uudella tavalla – sähkökitara paidassa!

Digi · Terhi Piiroinen

Suomessa on järjestetty ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskisat yli 20 vuoden ajan. Nyt ilmakitarointiin voi saada ääntä uudenlaisen t-paidan avulla. Paidassa on upotettuna digitaalisesti toimiva sähkökitara.

Kaikkien kotirokkareiden unelmista on vihdoin tullut totta, sillä uutuusvaatteessa on oma kitara. Enää ei tarvitse kantaa instrumenttia mukana tai kuvitella käsiinsä ilmakitaraa. Playable Electronic Rock Guitar Shirt on ThinkGeek-verkkokaupan myymä tuote.

Paita yhdistetään pieneen vyöllä kulkevaan vahvistimeen. Markkinointivideon perusteella kitarapaita pitää karmaisevaa ääntä, mutta lahjakkaampi soittaja saattaisi käyttää nerokasta instrumenttia hyväksi esimerkiksi kotibileissä tai pitkällä automatkalla. Paidalla voi soittaa kaikki yleisimmät soinnut.