Khloe Kardashianin lapsen sukupuoli paljastetaan televisiossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuudennella kuulla raskaana oleva realityjulkkis Khloe Kardashian on esiintynyt mediassa nyt myös vauvamasunsa kanssa. Nainen on paljastanut Twitterissä, että aikoo kertoa hänen ja koripalloilija Tristan Thompsonin lapsen sukupuolen Kardashianit -televisio-ohjelmassa.

Fanit haluaisivat kuumeisesti tietää Khloen ensimmäisen lapsen sukupuolen. Kardashianit-ohjelma kerää viikottain runsaasti katsojia, mutta vielä enemmän nyt, kun perheenjäsenille on odotettavissa uutta jälkikasvua. Tänä vuonna kasvaa sekä Kim Kardashianin, Khloe Kardashianin että Kylie Jennerin kotien sänkyjen määrä.

Khloe Kardashianin esikoisen sukupuolta ei kuitenkaan paljasteta vielä tällä viikolla esitettävässä jaksossa. 33-vuotiaan Khloe Kardashianin tiedetään haaveilleen vuosikausia perheenlisäyksestä. Nyt nainen on onnellisempi kuin koskaan aiemmin yhdessä 26-vuotiaan Tristan Thompsonin kanssa.