Nainen rakastui Tetrikseen – haluaa pelin kanssa naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet esineisiin rakastuneista ihmisistä, mutta nyt esittelyyn nousee nainen, joka on rakkaussuhteessa Tetris-pelin kanssa. Hän suunnittelee jopa legendaarisen palikkapelin kanssa avioitumista.

Daily Mail kertoo naisesta, joka on seurustellut Tetris-pelin kanssa vuodesta 2016. Fractal ”Tetris” Huracan nauttii suhteestaan peliin sekä fyysisesti että henkisesti. Erikoiseeen suhteeseen kuuluu intensiivinen pelaaminen, ja hän viettää päivittäin peräti 12 tuntia Tetris-pelin ääressä. Nainen pelaa yksinkertaista ongelmanratkaisupeliä useilla eri laitteilla.

Huracanin mukaan Tetris edustaa kauneutta parhaimmillaan, sillä peli stimuloi naista täydellisesti. Häntä ei kiinnosta muiden ihmisten mielipiteet, vaikka tiedostaakin oman rakkautensa olevan hieman erikoista. Aiemmin hän oli rakastunut taskulaskimeen.

This woman fell in LOVE with the game Tetris 💗

This woman fell in LOVE with the game Tetris 💗

Publié par Daily Mail sur lundi 8 Janvier 2018