Näin pariskunnat nukkuvat yhdessä – kamera seurasi kuukauden

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin on tutkittu, että yhdessä samassa sängyssä nukkuvat parikunnat ovat onnellisimpia ja tyytyväisimpiä omaan suhteeseensa. On myös tutkittu, että pariskunnan nukkumisasennot paljastavat parisuhteen tilan ja kertovat miten onnellisia he ovat yhdessä.

Nyt Cut-video on näyttänyt uudella YouTube-videollaan miten monia erilaisia nukkumisjärjestelyitä pariskunnilla ja perheillä on. Oman kumppanin lisäksi nukkumiseen ja nukkumismuotoihin vaikuttavat myös perheen lemmikit ja pikkulapset sekä sängyn koko.

Videolla nähdään miten pariskunnat nukkuvat yhdessä. Cut seurasi kuuden pariskunnan nukkumistapoja kuukauden ajan. Voisi kuvitella, että nukkuminen olisi joka taloudessa melko samanlaista, mutta yöt ja nukkumaanmenorutiinit näyttivät kuitenkin melko erilaisilta eri pariskuntien välillä.