Perhe pakotti Khloe Kardashianin laihtumaan – koko pilasi perheen brändiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian sai vuosi sitten uuden televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Kardashian on itse vaikean eron jälkeen laihduttanut noin 16 kiloa ja päässyt todella upeaan kuntoon. Tällä hetkellä kaunotar on raskaana ja odottaa esikoistaan koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa.

Revenge Body With Khloe Kardashian -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin menestyksekäs, että ohjelmasta on nyt tehty myös toinen tuotantokausi. 33-vuotias realitytähti on Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut, että suuri syy hänen omaan kostovartaloonsa oli se, että perhe painosti häntä laihtumaan.

Khloe tunnusti, että perhe halusi naisen laihtuvan, koska hänen suurempi kokonsa teki heidän mukaansa huonoa perheen brändille. Khloe kertoi ymmärtäneensä, että kommentit oli tarkoitettu bisnesmielessä, eikä niissä ollut mitään henkilökohtaista, mutta ne olivat siitä huolimatta satuttaneet Khloea niin tyttärenä kuin siskonakin.