Isän vuoro kylvettää lapset – vaahtoa kylpyhuoneen kattoon saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmilla on tärkeä paikka lasten kasvattamisessa. Sukupuoliroolit eivät päde lapsiperheissä, vaikkakin isät ovat yleensä huomattavasti rennompia kuin yksityiskohtiin helpommin takertuvat äidit. Nyt saamme esitellä videon, jolla näytetään aidosti onnellisia lapsia.

Videon kuvauksen perusteella on ollut isän vuoro hoitaa lastensa kylvettäminen. Videon kuvaksessa lukee, että joskus hyvä aviomies on yksinkertaisesti hyvä isä. ”Antakaa vaimolle tauko ja hoitakaa kylvettäminen silloin tällöin”, tekstissä neuvotaan.

Videolla on riemusta kiljahtelevia lapsia, jotka ovat päässeet kaikkien aikojen vaahtokylpyyn. Kylpyammeen vaahto ulottuu kattoon saakka. Näin tehdään lapsuusmuistoja, jotka elävät pitkään. Pisteet isälle.

Sometimes being a good husband means simply being a good dad. Give your wife a break and take over bath-time now and then.

Publié par Good Husband Movement – LoveTap sur lundi 15 Janvier 2018