Leonardo DiCaprio Tarantinon tulevassa elokuvassa – lisää supertähtiä tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on viettänyt hieman hiljaiseloa voitettuaan Oscarin The Revenant -elokuvasta. Tähti on kuitenkin tekemässä paluuta valkokankaalle, minkä myötä hänet tullaan näkemään myös suositun ohjaajan uudessa elokuvassa.

Leonardo DiCaprio on kiinnitetty Quentin Tarantinon toistaiseksi nimettömään yhdeksänteen elokuvaan. Projekti sijoittuu vuoden 1969 Los Angelesiin, jolloin kaupunkia ravistelivat Charles Mansonin klaanin murhat. DiCaprio tulee esittämään ikääntyvää näyttelijää, jolla on vaikeuksia saada uusia rooleja.

Variety-lehden mukaan Tarantino havittelee elokuvaan myös muita supertähtiä. Hän on lähestynyt muun muassa Al Pacinoa, Tom Cruisea ja Margot Robbieta. Viimeksi mainittua kaavaillaan Mansonin klaanin murhaaman näyttelijä Sharon Taten rooliin.

Quentin Tarantinon yhdeksäs elokuva saa ensi-iltansa 9. elokuuta 2019. Kyseisenä päivänä tulee kuluneeksi 50 vuotta rikoshistorian pahamaineisimpiin kuuluvista Manson-murhista.