Kimin ja Kanyen vauvan kuvista tarjotaan 5 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme eilen kuinka Kim Kardashian ja Kanye West saivat perheeseensä kolmannen lapsen, kun julkkisparin tytär syntyi maanantaina sijaissynnyttäjän toimesta. Kim Kardashian olisi voinut joutua hengenvaaraan synnyttäessään kolmannen lapsen itse, joten he käyttivät sijaista.

Nyt TMZ raportoi, että julkkisperheen uudesta tulokkaasta on jo nyt haluttu ostaa kuvia. Suuret mediat ovat tarjonneet pariskunnalle miljoonien sopimuksia saadakseen yksinoikeuden julkaista ensimmäisenä kuvat tyttövauvasta. Kim Kardashian ja Kanye West ovat kuitenkin torjuneet kaikki tarjoukset.

Kanye Westille ja Kim Kardashianille on tarjottu jopa viittä miljoonaa dollaria vauvan ensimmäisistä kuvista. Pariskunta on kuitenkin kertonut, että he eivät missään nimessä tule myymään lapsensa ensimmäisiä kuvia, koska se on vastoin heidän moraalikäsitystään.