Supermalli ei häpeile harmaita hiuksiaan – naiset ovat samaa mieltä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisen vanhetessa hiukset eivät saa enää tiettyjä hivenaineita, minkä lisäksi ravinteiden imeytyminen hidastuu, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia. Harmaantuminen on yleensä perinnöllistä, mutta myös yksipuolinen ruokavalio voi nopeuttaa harmaantumista. Nyt naiset juhlivat omia harmaantuneita hiuksiaan Chrissy Teigenin johdolla sosiaalisessa mediassa.

Mallikaunotar ja perheenäiti Chrissy Teigen ilmoitti Twitter-seuraajilleen löytäneensä itseltään harmaita hiuksia. Nainen oli huomannut hiuksiinsa ilmestyneen harmaan raidan, mutta kertoi itse asiassa pitävänsä siitä. Monet naiset olivat samaa mieltä sen kanssa, että harmaantumista ei tarvitse eikä kannata peitellä.

Naiset vastasivat Teigenin twiittiin kuvilla, joissa he esittelevät ylpeinä omia harmaantuneita hiuksiaan. Osa naisista on alkanut saamaan harmaita hiuksia iän myötä, mutta osalla harmaata on näkynyt hiuksissa jo lapsesta saakka.