Somejulkkiksen torjunut hotelli lähetti 5,3 miljoonan laskun näkyvyydestä

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa videoblogia pitävä Elle Darby ehdotti yhteistyötä The White Moose Café -nimiselle hotellille pyytäen ilmaista majoitusta, jota vastaan hän antaisi hotellille näkyvyyttä hänen sosiaalisen median kanavissaan ja videoblogissaan. Hotelli kieltäytyi tarjouksesta julkisesti ja nolasi ilmaista majoitusta ja yhteistyötä ehdottaneen Darbyn.

Hotellin omistaja Paul Stenson päätti nolata 22-vuotiaan bloggaajan hotellin omalla Facebook-sivulla ja kertoa julkisesti, miksi naisen ehdotus oli hänen mielestään loukkaava. The White Moose Café -hotellin julkaisema päivitys aiheutti todella paljon keskustelua. Se sai myös paljon huomiota medialta, minkä vuoksi Stenson onkin nyt ajatellut, että hänen tulisi laskuttaa bloggaajaa siitä millaisen näkyvyyden hänen tekemänsä Facebook-julkaisu naiselle antoi.

Stenson on julkaissut Facebookissa kuvan humoristisesta laskusta, jonka hän on tehnyt Elle Darbylle. Lasku koskee näkyvyyttä 114 artikkelissa 20 eri maassa ja kattaa näkyvyyden noin 450 miljoonalle ihmiselle. Stenson kertoo julkaisussaan lähettävänsä 5.289.000 euron laskun naiselle tästä näkyvyydestä. Laskuun on myös merkitty, että sitä ei voida maksaa näkyvyydellä Darbyn omassa videoblogissa.

I’ll be posting out this invoice today…

Publié par The White Moose Café sur samedi 20 Janvier 2018

Dear Social Influencer (I know your name but apparently it’s not important to use names),Thank you for your email…

Publié par The White Moose Café sur mardi 16 Janvier 2018