Poliisi julkaisi hurjan kuvan etsintäkuulutetusta – tätä miestä et sekoita muihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisilla on tapana julkaista pidätettyjen ihmisten kuvat verkossa kaikkien nähtäville, ja joukossa on ajoittain myös hyvinkin erikoisia ihmisiä. Nyt Ohion osavaltion poliisi on julkaissut kuvan etsintäkuulutetusta 34-vuotiaasta Michael Mannista, jota ei kovin helpolla sekoiteta toisiin ihmisiin.

Michael Mann on nimittäin todella persoonallisen näköinen kasvojensa massiivisten tatuointien ansiosta. Murron yrityksestä ja kotiväkivallasta epäillyn miehen kasvoissa on muun muassa silmän kohdalla isokokoinen dollarin merkki. Hänellä on aikaisempi ryöstö- ja huumetausta, ja poliisi toivoo nyt yleisöltä havaintoja miehen liikkeistä. Kovin helposti hän ei voi julkisilla paikoilla kuvan perusteella liikkua.

Splash