Pikaruokalan työntekijä ei halunnut aamuvuoroon – heitti pomoa burritolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Taco Bell -ravintolassa työskennellyt Christopher Dalton oli närkästynyt saatuaan työvuorolistan käteensä. Hänen mielestään miehelle oli annettu liikaa aamuvuoroja. Dalton suuttui rajusti.

Christopher Dalton raivostui aamuvuoroistaan Etelä-Carolinassa sijaitsevassa pikaruokalassa. Mies aloitti asiasta valittamisen ensin työkavereilleen ja sitten Patricia Keeley -nimiselle esimiehelleen. Pomo oli käskenyt työntekijäänsä lopettamaan valittamisen.

Tulistunut Dalton otti päässään olleen headsetin ja rikkoi sen polveensa. Hän heitti kuulokkeiden osat maahan. Sen jälkeen hän otti käteensä vastavalmistuneen burriton ja heitti sen kohti esimiestään.

Burriton sisällä ollut kuuma juusto valui pitkin pomon käsivartta. Paikalle soitettiin poliisit ja miestä saa syytteen pahoinpitelystä, The Smoking Gun uutisoi.