Blockfestin artistikattaus kasvaa – Cheekin lisäksi myös Juicy J mukaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten, että Cheek on vahvistunut Tampereella 17. – 18. elokuuta järjestettävän Blockfestin tähdeksi. Sittemmin on julkistettu myös muita tuoreita kiinnityksiä, sillä Cheekin lisäksi tapahtuman esiintymislavoille nousee myös monia muita tunnettuja tähtiä.

Artistikattaukseen on jo aiemmin liitetty ulkomaisista tähdistä Post Malone, Lil Pump ja $uicideboy$. Nyt lista on kasvanut, kun mukaan on tulossa yhdysvaltalaisen Three 6 Mafia -kollektiivin Juicy J, IBE, Evelina, Sonny ja Adi L Hasla.

Juicy J oli perustamassa Memphisissä syntynyttä Three 6 Mafia -kollektiivia, josta tuli lopulta vuonna 2006 ensimmäinen Oscar-palkinnon voittanut hiphop-yhtye. Edellä mainittujen lisäksi aiemmin Blockfestin tähdiksi on kiinnitetty muun muassa Cledos, Gasellit, Julma H x Sairas T, Gettomasa, Kube x Eevil Stöö, Noah Carter, Pyhimys, Reino Nordin ja Töölön Ketterä.