Näin Khloe Kardashian paljasti raskauden perheelleen – kuvausryhmä tiesi ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti Khloe Kardashian odottaa esikoistaan koripallotähti Tristan Thompsonin kanssa. Naisen epäiltiin paljastavan raskausuutiset vasta Kardashianit-realitysarjassa, mutta nainen halusikin tehdä sen jo aiemmin omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Kardashianit-sarjan viikon päästä nähtävässä 14. jaksossa Khloe saa tietää olevansa raskaana. Jaksosta on jo julkaistu pieni videokooste, jossa nähdään miten nainen kertoo raskausuutiset perheelleen Tristanin kanssa. Koko perhe alkaa kyynelehtimään liikutuksesta ollessaan niin onnellisia Khloen ja Tristanin puolesta.

Videolla nähdään miten Khloe sai tietää olevansa raskaana. Hän kertoi uutiset heti ensimmäisenä omalle assistentilleen Alexalle, joka oli raskaudesta yhtä yllättynyt kuin nainen itse. Kuvausryhmä ja assistentti tiesivät Tristanin ja Khloen lisäksi raskaudesta viikkoja ennen kuin pariskunta kertoi asiasta perheelleen.