Khloe Kardashian julkaisi herkän kuvan Kylien ja hänen raskausvatsoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa 1. helmikuuta. Nainen piilotteli raskautta koko raskausaikansa eikä päästänyt julkisuuteen yhtäkään kuvaa hänen vauvavatsastaan. Synnytyksen jälkeen hän kuitenkin julkaisi faniensa iloksi videon, jossa nähdään raskauden aikaisia tapahtumia.

20-vuotias Kylie Jenner sai jakaa esikoisensa odottamisen ja onnellisen kokemuksen hänen 33-vuotiaan isosiskonsa Khloe Kardashianin kanssa. Myös Khloe on raskaana, mutta hänen laskettuun aikaansa on kuitenkin vielä kaksi kuukautta jäljellä.

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Kylien kanssa. Khloe on kiitollinen siitä, että sai kokea raskauden siskonsa kanssa, mutta ikävöi nyt aikaa jolloin he kumpikin vielä odottivat yhdessä vauvaa.