Postipaketista karmaiseva löytö – sisällä elävä tiikerin pentu!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Eksoottiset lemmikit ovat Meksikossa eräänlainen statussymboli, mutta useissa tapauksissa niitä pidetään laittomasti. Nyt maassa on pelastettu postipaketin sisällä vastaanottajalle lähetetty tiikerin pentu. Löytö tehtiin paketteja haistelleen koiran ansiosta.

Jaliscon osavaltiosta Queretaroon lähetetystä paljastui muoviseen laatikkoon pakattu bengalintiikeri, joka oli rauhoitettu tainnuttavien lääkkeiden avulla. Tiikerin pentu kärsi nestehukasta ja alipainosta, mutta eläin on muuten kunnossa. Se toimitettiin nopeasti paikalliseen eläinsuojaan.

Associated Press -uutistoimiston mukaan tiikerin hankintaan tarvittavat paperit olivat kunnossa. Se kuitenkin takavarikoitiin, sillä tiikerin toimitustapa määriteltiin eläinsuojelulain vastaiseksi.

 

Publié par Policía Federal de México sur mercredi 7 février 2018

Publié par Policía Federal de México sur mercredi 7 février 2018