Drake ilmestyi ruokakauppaan – maksoi kaikkien ostokset 50 000 dollarilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen räppäri Drake on ollut viime aikoina anteliaalla tuulella. Nyt hän on yllättänyt Miamissa sijaitsevan ruokakaupan asiakkaat maksamalla heidän ostoksensa. Drake ilmaantui Sabor Tropical Supermarketiin tiistaina iltapäivällä.

Tähti ilmoitti megafonilla maksavansa kaikkien osotkset. Räppäri myös auttoi asiakkaita löytämään etsimiään tuotteita ja rohkaisi heitä ostamaan mitä tahansa he halusivatkaan. Paikalla oli myös kuvausryhmä, minkä ansiosta tempauksen epäiltiin olevan osa Draken God’s Plan -kappaleen musiikkivideon kuvauksia.

E! News -uutissivuston mukaan tähti käytti tuntemattomien ostoksiin yhteensä 50.000 dollaria. Drake lahjoitti myös taannoin 25.000 dollaria Miamissa sijaitsevalle lukiolle heidän uusia koulupukujaan varten. Lisäksi hän lupautui maksamaan yliopisto-opiskelija Destiny Jamesin lukukausimaksut.

 

I met drake today at the supermarket , thanks drake for the groceries #drake

A post shared by Rocio (@chiofdc) on