Näin vakavaa kännykän akun loppuminen on – parodia leviää verkossa

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Älypuhelimet ja sen myötä tulleet sosiaalisen median sovellukset ovat mullistaneet ihmisten välisen kommunikoimisen täysin. Älypuhelimet ovat kuin pieniä tietokoneita, joihin ihmiset tallettavat koko elämänsä. Sen vuoksi puhelimen akun loppuessa tilanne voikin tuntua melko epätoivoiselta.

Hauskoja parodioita ja sketsivideoita julkaiseva CollegeHumor-kanava julkaisi huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään miten puhelin tekee kuolemaa. Älypuhelimen akun loppuminen on puhelimen omistajalle kuin maailmanloppu eikä hän ole kestää puhelimensa näkemistä sairaalavuoteessa.

Puhelimen kuolema, eli akun loppuminen, saattaa tuntua kammottavalta mikäli puhelimen laturi on jäänyt kotiin. Mies miettii sairaalavuoteen vieressä mitä hän olisi voinut tehdä toisin, että hän olisi pystynyt säästymään tällaiselta tragedialta.