Aikamatkaaja paljasti tulevan Yhdysvaltain presidentin?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi tammikuussa video, jossa tavattiin Noah-niminen nuorimies, joka esitteli varsin korkealentoisia väitteitä niin itsestään kuin ihmiskunnan tulevaisuudestakin. Hän väitti olevansa tulevaisuudesta nykyisyyteen palannut aikamatkaaja. Nyt Noah on tehnyt valheenpaljastuskokeen.

Noah kertoi ApexTV-kanavan videoimassa valheenpaljastuskokeessa matkanneensa tähän päivään vuodesta 2030. Joka kerta, kun Noah kertoo tulevaisuuteen liittyviä asioita ja vakuuttaa olevansa aikamatkaaja, valheenpaljastuskoe arvioi hänen puhuvan totta.

Noah vieraili myös Kyle & Jackie O -radio-ohjelmassa Australiassa. Haastattelun aikana Noah kertoi LADBible-sivuston mukaan, että Martin Luther King Juniorin lapsenlapsi Ilana Remikee tulee toimimaan Yhdysvaltain presidenttinä. Nainen tulee Noahin mukaan valintansa aikana olemaan vasta 21-vuotias.