Metallica esitti autossa Rihannan hitin – myötähäpeää vai kaikkea muuta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteisen rockmusiikin ja nykyisen popmusiikin eroista voitaisiin keskustella loputtomasti, mutta kiistatonta on näiden merkittävä ero toistossa ja yksinkertaisuudessa. Esimerkiksi lyriikat loistavat yleensä lähes poissaolollaan monissa maailmanluokan pophiteissä.

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Metallica nähdään nyt todella yllättävällä videolla, jossa he istuvat autossa ja laulavat Rihannan Diamonds-hittiä. Yhtyeen keulahahmo James Hetfield ei kykene peittelemään myötähäpeää siitä, mutta sen kohde on Metallican sijaan lähinnä Rihanna ja hänen yksinkertainen poprallatuksensa.

Jokainen saa itse valita oman lempimusiikkinsa, mutta Metallican suoritus autossa saa nostamaan kaikessa koomisuudessaan yhtyeelle hattua.