Kissaa ei kiinnostanut – metrosta saapuneet joutuivat väistämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On tieteellisesti todistettu fakta, ettei kissoja juurikaan kiinnosta. Tämä tulee harvinaisen selväksi verkossa levinneellä hauskalla videolla. Istanbulin Taksim-aukiolla ikuistetulla videolla metrosta liukuportailla saapuvat ihmiset joutuvat väistämään yllättävää estettä.

Portaiden yläpäässä on nimittäin kissa, joka ei suostu hievahtamaankaan ihmisten kävellessä sen ylitse ja viereltä. Kissat ovat varsin yleinen näky Turkin Istanbulin kaduilla. Toisin kuin monissa kaupungeissa, vapaana liikkuvia kissoja kunnoitetaan ja niistä pidetään huolta.

Kaupunkiin on jopa pystytetty patsas meemien aiheeksi nousseelle, rennosti katukivetystä vasten nojanneelle Tombili-kissalle.

 

Cat doesn't give a f…

Cat doesn't give a f…

Publié par Aww Station sur mercredi 14 février 2018