Ralliauto ajoi ojaan ja täyttyi lumesta – selvisi silti toisena maaliin!

Autot Urheilu · Tim Isokivi

Kanadanvenäläinen ralliautoilija Leonid Urlichich tunnetaan lempinimellä Crazy Leo, eli Hullu-Leo. Mies on herättänyt huomiota ralliurheilun piirissä ja sen ulkopuolella niin ajotaitojensa kuin värikkään persoonansa ansiosta.

Youtubessa julkaistu tuore video tarjoaa hyvän esimerkin Crazy Leon rallitaidoista. Kuljettajan ja kartturi Alex Kihuranin auto päätyy ojaan ja täytyy lumella, mutta tämä ei miesten menoa juurikaan hidasta.

Onnettomuuden taustalla kerrotaan olevan auton ohjausjärjestelmässä ilmennyt vika, jonka ansiosta ajoneuvon ohjaus hankaloittui. Takaiskusta huolimatta Crazy Leo ja Alex Kihuran selvisivät maaliin kilpailujen toisella sijalla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.