Ed Sheeran lomalla Suomen Lapissa! Julkaisi upean synttärikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on yksi maailman suosituimmista laulajista, jolla on kymmeniä miljoonia faneja. Äskettäin hän nousi otsikoihin, kun australialaiset muusikot ryhtyivät väittämään, että Sheeranin osittain tekemä kappale olisi kopio heidän kappaleestaan.

Syytökset biisivarkaudesta ovat toivottavasti haihtuneet Ed Sheeranin mielestä, sillä supertähti on nyt lomaillut Suomen Lapissa. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa upean valokuvan, jonka hän ikuisti poron vetämästä reestä. Kuvatekstissä Ed kertoo viettäneensä Suomessa 27-vuotispäivänsä ja että täällä viettämänsä aika oli upeaa. Sheeran vietti syntymäpäiväänsä lauantaina.

Spent my 27th birthday in Finland and had an amazing time x 🇫🇮

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on