Sampo Kaulaselle oma olutmerkki: ”Heimoneuvostossa on 5,3 % alkoholia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on tunnetusti nopea liikkeissään, ja taannoin kerroimme hänen aluevalloituksistaan juomamarkkinoilla. Nyt tuoreimpien tietojen mukaan Kaulanen on tuomassa Jounin Kaupan valikoimiin uuden olutmerkkinsä, jonka nimeksi on tulossa Heimoneuvosto. Nimi viittaa Selviytyjät-ohjelmaan, jossa Kaulanen parhaillaan kilpailee televisiossa.

Heimoneuvostossa on alkoholia uuden alkoholilain mahdollistamat 5,3 prosenttia, joten sitä voidaan myydä tavallisissa ruokakaupoissa. Tuote on jo niin pitkällä, että se tulee Kaulasen kyläkaupan hyllyille myyntiin jo ensi viikolla. Stara tavoitti kauppiaan, joka paljasti, etteivät omat alkoholibrändit jää Sampon ja Minttu-vaimon nimikkojuomiin.

– Tätä tekee sama panimo kuin edellistäkin olutta. Pitihän sitä käyttää hyväkseen tuokin ohjelma. Lisää tuotteita on tulossa, sillä parhaillaan työn alla on myös oma lonkero ja mahdollisesti myös oma lisäravinne, Sampo Kaulanen kertoi Staralle.

Viime vuoden lopulla kerroimme miten Sampon vaimo Michele toi myyntiin oman tumman Kauppiaanrouvan Stout -oluensa. Uutuustuotteet valmistaa palkittu Akaassa sijaitseva panimo Hopping Brewsters.