Alma esiintyi maailmantähtien kanssa! Dua Lipa, Charli XCX, Zara Larsson ja MØ

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kovassa kansainvälisessä nosteessa oleva suomalaistähti Alma on tunnettu kappaleistaan Chasing Highs ja Phases, jossa on mukana myös räppäri French Montana. Phases-kappaleen julkaisua mainostettiin Yhdysvalloissa todella näyttävästi kun Spotify nosti julkaisun New Yorkin Times Squarella isoon valomainokseen.

Nyt Alma on päässyt todella suosittujen kansainvälisten naisartistien kanssa esiintymään. Juuri kahdella BRIT Awards -pystillä palkittu tähti esitti uuden IDGAF-kappaleensa BBC Radio 1 -kanavan Live Loungessa. Naisen taustalaulajina nähtiin melkoinen katras tunnettuja tähtiä.

Dua Lipan esityksessä taustalaulajina toimivat Alma, Charli XCX, Zara Larsson ja MØ. Upea esitys lähti YouTubessa heti leviämään kulovalkean tavoin, ja sitä onkin katseltu kuluneen vuorokauden aikana jo huimat 1,3 miljoonaa kertaa.