Nyt se tapahtui! Fazer yhdisti suklaalevyn ja Domino-keksit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina suomalaiset ovat saaneet ihastella monenlaisia uutuusherkkuja, jotka on muodostettu kahdesta aikaisemmasta klassikosta. Taannoin esimerkiksi Vihreät kuulat ja Jaffa-keksit olivat erityisen makoisa yhdistelmä. Nyt vuorossa on vähintään yhtä mielenkiintoinen uutuus.

Fazer on nimittäin yhdistänyt maailmankuulun suklaalevynsä ja Domino-keksit. Tuloksena on Karl Fazer Domino -niminen suklaalevy, jossa suklaan joukossa on Domino-keksin palasia.

Uutuussuklaata myydään ainakin aluksi Tallink Siljan ja Viking Linen laivoilla sekä Helsinki-Vantaan lentokentällä ja Finnairin lennoilla. Todennäköisesti se tuodaan laajempaan jakeluun, mikäli kahden klassikon yhdistelmäsuklaa tavoittaa toivotun määrän asiakkaita.