Lily Allen ensi kesänä Oulun Qstockin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oulussa järjestettävä Qstock-festivaali täydentää ohjelmistoaan 12 esiintyjällä. Festivaalin tuorein ulkomainen kiinnitys on englantilainen laulaja-lauluntekijä Lily Allen. Allen sai uralleen lentävän lähdön Smile-singlellä ja sitä seuranneella esikoisalbumillaan vuonna 2006.

Allenin neljäs albumi No Shame on määrä julkaista alkukesästä. Hänet nähtiin vuonna 2009 esiintymässä Helsingissä Flow Festivaleilla, jossa rajut selkäsäryt kuitenkin keskeyttivät esiintymisen ja veivät hänet pitkälle sairauslomalle. Katso kuvat ikävästi päättyneeltä keikalta tästä.

Qstockin muita uusia kansainvälisiä vahvistuksia ovat melodisen metallin superkokoonpano Cyhra Ruotsista ja modernia progevaikutteista metallia soittava Defecto Tanskasta. Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Hurts, Cheek, Bad Religion, The Rasmus, Hardcore Superstar, Dagny ja Redrama.

Lisäksi saapumisensa ovat varmistaneet Neon 2, Don Johnson Big Band, Roope Salminen & Koirat, Scandinavian Music Group, Reino Nordin, Litku Klemetti, Timo Rautiainen & Niskalaukaus, Stig Dogg ja Disco Ensemble.