Kuuntele tästä! Saara Aallon kolmas euroviisuehdokas julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustajaksi Euroviisuihin valittiin jo aiemmin Saara Aalto, mutta varsinainen kilpailukappale on kuitenkin vielä valitsematta. Se on nimittäin yksi kolmesta ehdokkaasta, joista kolmas on juuri nyt julkaistu verkossa. Kolmas ehdokas on vauhdikas Queens.

Kaksi aikaisempaa ehdokasta Suomen euroviisuksi esiteltiin jo aiemmin. Ne ovat Monsters (Kuuntele tästä) ja Domino (Kuuntele tästä). Suomen edustuskappale Euroviisuihin valitaan UMK18-ohjelman suorassa lähetyksessä 3. maaliskuuta TV1-kanavalla.

– Panostamme erityisesti lavastukseen. Esimerkiksi Dominossa tullaan lavalla näkemään ainutlaatuinen, yli nelimetrisistä domino-palikoista koostuva massiivinen lavaste. Show tulee olemaan elämys niin paikan päällä kuin tv:n välityksellä, UMK-ohjelman tuottaja Anssi Autio kertoo.