Vanderpump Rules -tähti paljasti välirikon: ”Emme ole enää ystäviä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja. Yksi Lisa Vanderpumpin ravintolan henkilökunnasta kertovan ohjelman tähdistä on erittäin kaunis ja suorapuheinen Lala Kent, joka räiskyvän luonteensa vuoksi onkin usein tapahtumien keskipisteessä.

Realitysarjassa on seurattu 27-vuotiaan Lala Kentin ja 25-vuotiaan James Kennedyn ystävyyttä ja jatkuvaa riitelyä. Nyt Kent paljasti US Weekly -sivuston haastattelussa, että hänen ja Kennedyn ystävyys on nykyään olematonta. Nainen ei enää kutsu Kennedyä ystäväkseen.

Fanit ovat saattaneet jopa toivoa, että kerran toistensa kanssa suhteessa olleet Kennedy ja Kent vielä palaisivat jonain päivänä yhteen, mutta näin ei tule naisen mukaan käymään. James Kennedy nimitteli Lala Kentin miesystävää lihavaksi, minkä jälkeen Kent kertoi kadottaneensa kaiken kunnioituksen Kennedyä kohtaan.