Syntymäpäivälaulu sai pojan hermostumaan – onnittelulle ikävä loppu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivien kohokohta on monille lapsille lahjojen lisäksi se hetki, kun he saavat laulun saattelemana nauttia syntymäpäiväkakustaan. Tällä kerralla erään pojan syntymäpäivä oli kuitenkin mennä pilalle laulun alettua.

Vanhemmat ovat kuvanneet surkuhupaisalle videolle heidän pikkupoikaansa, joka on saanut juhlallisen ja kynttilällä koristellun kuppikakun hänen eteensä. Lapsi tuijottaa koristeltua kuppikakkua ja odottaa saavansa puhaltaa siinä olevan kynttilän. Tunnelma huoneessa muuttuu kuitenkin täysin kun perhe alkaa laulaa pojalle.

Kun vanhemmat alkavat laulamaan lapselle syntymäpäivälaulua, poika alkaa karjumaan laulajille. Poika huutaa ilmeisesti siksi, että laulajat lopettaisivat. Kun laululle ei tule loppua, syntymäpäiväsankari alkaa itkemään ennen kuin saa luvan puhaltaa kynttilän.