Khloe Kardashian ikävöi vanhaa vartaloaan: ”Nähdään pian”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa tällä hetkellä esikoistaan koripallotähti Tristan Thompsonin kanssa. Kardashian nauttii raskausajastaan täysin siemauksin ja tuntee olonsa nyt naisellisemmaksi kuin koskaan aikaisemmin.

Khloe Kardashian tuntee olonsa todella hyväksi ja naiselliseksi uusissa muodoissaan. Siitä huolimatta hän ei pysty olemaan ikävöimättä vanhaa hoikempaa olemustaan nähdessään itsestään vanhempia otoksia.

Nyt Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan neljä kuvaa, joissa nähdään hänen upeat tyylinsä Revenge Body -televisiosarjan kuvauksista. Kuvien yhteydessä nainen kertoo ikävöivänsä vanhaa vartaloaan. Hän kuitenkin lupaa taas tavata hoikan vartalonsa hyvin pian.