Poliisi julkaisi kuvat – näitä poikia epäillään ryöstöstä Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Sammonkadulla tapahtui ryöstö eilen sunnuntaina 25. helmikuuta kello 18.30 aikaan. Poliisi on nyt julkaissut tapaukseen liittyen valvontakameroiden kuvia, joissa nähtävistä kahdesta pojasta ja heidän liikkeistään Sisä-Suomen poliisi kaipaa tietoja.

PÄIVITYS kello 21.25: Poliisi on saanut lukuisia vihjeitä liittyen epäiltyyn ryöstöön eilen Tampereella. Nyt poliisi selvittää, onko kyseisillä henkilöillä osuutta asiaan. Poliisi kiittää vihjeistä eikä tarvitse tällä erää enempää vinkkejä kuvien henkilöistä.

Poliisi

Kukaan ei ole loukkaantunut ryöstön yhteydessä, mutta ryöstösaaliiksi päätyi vähäinen määrä omaisuutta. Poliisi ei ole kertonut ryöstön tekotapaa tarkemmin, ja samasta syystä viranomaiset pidättäytyvät kertomasta tarkemmin ryöstösaaliista.

– Teosta epäillään kahta arviolta 14-18-vuotiasta poikaa. Tuntomerkkien perusteella epäillyistä on saatu valvontakamerakuvaa läheisestä Prisma-liikekeskuksesta. Poliisi pyytää yleisöltä apua epäiltyjen tunnistamiseksi, poliisi tiedottaa.

Vihjeet epäiltyjen henkilöllisyydestä voi lähettää sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.