Pyörätuolimummeli pyöritti huumekauppaa – jäi lopulta poliisin haaviin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Tennesseessä asuva 75-vuotias Betty Jean Jordan oli herättänyt poliisien mielenkiinnon. Syynä oli vanhuksen suorittama pillerikauppa, jossa pyörätuolissa istunut nainen oli diilannut reseptilääkkeittä kotoaan käsin.

Parsonsin kaupungissa asuva Betty Jean Jordan jäi kiinni, kun peitetehtävissä ollut poliisi osti naiselta laittomia reseptilääkkeitä. Viranomaiset suorittivat rynnäkön vanhuksen kotiin. Poliisit totesivat naisen myyneen opioideja ja bentsodiatsepiineja järjestelmällisellä otteella asiakkailleen.

Pyörätuolivanhuksen kotoa takavarikoitiin tuhat pilleriä ja 12.000 dollaria käteistä. The Smoking Gunin mukaan vanhus toimitettiin lääninvankilaan, mutta hän vapautui myöhemmin maksettuaan 50.000 dollarin suuruisen takuusumman. The Smoking Gunin mukaan Jordanin bisnes oli osa isompaa huumerinkiä.

Poliisi