Sikarikas Floyd Mayweather täytti vuosia – melkoinen supertähtikattaus mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko maailma kohisi viime vuonna Floyd Mayweatherin ja Conor MgGregorin nyrkkeilyottelusta, jonka jälkeen Mayweather koristeli Beverly Hillsin kotinsa seinät tauluilla ottelusta. Nyt Mayweather on täyttänyt vuosia ja juhlinut merkkipäiväänsä supertähtien kanssa Los Angelesissa.

Poikkeuksellisesti Enkelten kaupungin keskustassa tällä kertaa juhlinut Floyd Mayweather kuvattiin juhlapaikkana toimineen The Reserve -klubin DJ-kopissa, jossa artisti-näyttelijä Jamie Foxx toimi juhlien seremoniamestarina ja laulajatar Mariah Carey hengaili miesten mukana.

Floyd Mayweatheria pidetään maailman parhaimpana nyrkkeilijänä. 173-senttinen ja 68-kiloinen mies voitti Conor McGregorin teknisellä tyrmäyksellä elokuussa ottelun 10. erässä. Kumpikin ottelija sai matsista yli 100 miljoonaa dollaria palkintorahoja.

Splash
Splash