Kotimaisesta Supermarsu-elokuvasta jättimenestys – ylitti jo 100 000 katsojan rajan!

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Paula Norosen Supermarsu-kirjasarjaan perustuva Supermarsu-elokuva on kerännyt jo yli 100.000 katsojaa. Elokuva sai ensi-iltansa 26. tammikuuta ja oli avausviikonloppunaan koko maan katsotuin elokuva.

– Olo on kuin Jättiläismarsulla, iso ja iloinen, Paula Noronen kommentoi. 

– Elokuva on puraissut erityisesti lapsia, mutta myös aikuiset ja kriitikot ovat pitäneet. Kaikki katsomaan kotimaista koko perheen elokuvaa, elokuvan tuottaja Marko Talli kertoo.

Supersankarielokuva käsittelee ystävyyttä ja ympäristöteemaa. Lemmikkimarsunsa pureman jälkeen Supermarsuksi muuttuva Emilia (Ella Jäppinen) saa salaisia supervoimia, joiden ansiosta hän lähtee supermarsuna pelastamaan itämeren silakoita ja löytää keinot toimia omassakin arjessaan rohkeammin.

Elokuvassa käytetään poikkeuksellista tuotantotekniikkaa, jossa yhdistetään rohkeasti näytelmäelokuvaa ja animaatiota. Elokuvan pääosissa nähdään Ella Jäppinen (Emilia), Essi Hellén (Emilian äiti), Arttu Wiskari (Emilian isäpuoli Pertti), Eero Ritala (Emilian isä) ja Viljami Lahti (Simo).