Amerikkalaisen kirkon hämmentävä riitti – avioparit siunataan rynnäkkökiväärin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

World Peace and Unification Sanctuary -nimisen seurakunnan jumalanpalvelus on herättänyt ihmetystä ympäri maailmaa. Kirkossa siunattiin avioparien liittoja rynnäkkökiväärien kanssa. AR-15 -mallin kiväärit edustavat rautaista sauvaa.

Erikoiseen kirkonmenoon osallistuneet seurakuntalaiset olivat pukeutuneet kruunuihin. Miehillä oli päällään mustat puvut ja naisilla valkoiset mekot. Lähes kaikilla riittiin osallistuneilla oli sylissään rynnäkkökivääri, joka kuvastaa seurakunnan mukaan rautaista sauvaa. World Peace and Unification Sanctuary puolustaa aseenkanto-oikeutta.

Independent-lehden Indy100-osion mukaan kirkonmenoissa siunattiin yhteensä 250 pariskuntaa. Tapahtuma järjestettiin Pennsylvanian osavaltiossa, Pocono Mountains -nimisellä alueella. Lähialueiden koulut tyhjennettiin tapahtuman ajaksi.

– Jokainen meistä on kutsuttu käyttämään raudan sauvaa, ei kuitenkaan armottomaan tai sortavaan tehtävään kuten saatanallisissa valtakunnissa on käynyt. Aseilla voidaan suojella Jumalan lapsia, kirkon johtaja Hyung Jin ”Sean” Moon julisti.