Metoo menossa liiallisuuksiin? Oscar-ehdokkaille annetaan pippurisumuttimet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa viime kuukausina ravisuttanut seksuaalisen ahdistelun vastainen #metoo-kampanja on tärkeä, mutta sen vaikutukset ovat paisuneet jo odottamattoman korkeiksi. Yksi esimerkki nähdään Oscar-gaalassa, jossa ehdokkaana olevat tähdet saavat perinteiseen tapaan lahjaksi tuotepaketin.

Splash

Perinteisten tuotelahjojen joukossa on tällä kertaa #metoo-hengessä myös pippurisumutin, jolla julkkistähdet voivat suojella itseään mahdollisilta ahdistelijoilta ja raiskaajilta. Pippurisumutin on koristeltu Swarovskin kristalleilla. Tuotepaketin kokoamisessa on ollut mukana NCDSV-järjestö, joka on keskittynyt kotiväkivallan ja seksuaalisen väkivallan uhrien auttamiseen.

Pippurisumutteen lisäksi mukana on eri brändien markkinointia varten lahjoittamaa materiaalia kosmetiikasta lomareissuihin, kainaloiden hikisuojista DNA-testeihin sekä lemmikkiruokaa ja kylpypommi. Distinctive Assets -yritys on lahjoittanut ehdokkaille tuotepaketteja jo 16 vuoden ajan.

Splash