Viimeinkin! Saara Aalto julkaisee uuden albuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna UMK-finaalissa esiintyvä Saara Aalto sijoittui taannoin toiseksi Britannian X Factor -kilpailussa ja sai miljoonia uusia faneja ympäri maailmaa. Siitä saakka häneltä on odotettu uutta albumia, ja nyt sellainen on viimein tulossa. Samalla hän suuntaa mittavalle Suomen kiertueelle.

Splash

Uusi albumi tullaan julkaisemaan ennen Euroviisuja. Levy pitää sisällään kolmen jo julkaistun singlen lisäksi nipun uusia kappaleita, joita Saara on viimeisen vuoden aikana työstänyt erilaisten tiimien kanssa.

– Olen saanut tehdä biisejä mielettömien tiimien kanssa eri maissa ja mulle kasautui huippubiisejä jopa kolmen levyn verran. Tänä keväänä julkaistavalle levylle valitsin kappaleet, jotka saa ihmiset liikkumaan ja inspiroitumaan, kokemaan toivoa ja voimaa hyvällä fiiliksellä, kommentoi Saara tulevaa albumiaan.

Saara on helmikuun aikana julkaissut kolme uutta kappaletta, joista Suomen kansa ja kansainvälinen raati valitsevat huomenna kappaleen, jolla Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa. Kappaleet ovat Monsters, Queens ja Domino. Aallon Suomen kiertue käynnistyy 17. lokakuuta Turusta ja päättyy 10. marraskuuta Hämeenlinnan Verkatehtaalle.