Supermalli Suvi Riggs alastomana somessa – koskettava tunnelmapala

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Suvi Koponen, nykyisin Suvi Riggs, oli jo vuonna 2008 tekemässä nousua kansainväliseksi supermalliksi saavutettuaan monia arvostettuja meriittejä. Yksi tärkeimmistä oli muotilehtien kärkijoukkoon kuuluvan Vogue-muotilehden kansikuva.

Sittemmin perheen perustanut ja toista lastaan parhaillaan odottava Suvi poseeraa nyt Instagramissa julkaisemassaan kuvassa alastomana yhdessä rintaruokinnassa olevan lapsensa ja muhkean vauvamasunsa kanssa.

Viime vuosina imetys ja sen sopivuus esimerkiksi somekuvissa ja julkisilla paikoilla on puhuttanut kovasti, ja mitä ilmeisimmin supermalli haluaa kuvallaan ottaa kantaa erityisesti taaperoikäisten imetyksen normalisoinnin puolesta.

Suvi Riggs on suomalainen supermalli, joka on naimisissa amerikkalaisen mallikomistus Tyler Riggsin kanssa. Pradan muotinäytöksessäkin aikoinaan esiintynyt ja Purple Fashion Magazinen kannessa poseerannut Suvi Koponen nähtiin vielä vuonna 2013 esimerkiksi Calvin Kleinin futuristisessa mainoskampanjassa yhdessä Alexander Skarsgårdin kanssa.

♥️ 📷: @tyleriggs

A post shared by suviriggs (@suviriggs) on