Baywatch-povipommin iltapuku käänsi miesten katseet – syystäkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Hänet nähdään sivuroolissa myös Baywatch-elokuvassa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on parhaillaan kovassa nosteessa.

Nyt Charlotte McKinney kuvattiin Oscar-etkoilla, joihin hän oli pukenut ylleen paljastavan ja erityisesti etumusta korostavan hopeanhohtoisen iltapuvu. Asuvalinta ei takuulla jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash