Poliisit hälytettiin Tori Spellingin kotiin – tähdellä hermoromahdus?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja realitytähti Tori Spelling on joutunut tekemisiin lain kanssa. Tähden kotiin hälytettiin torstaina poliisit epäillyn kotiväkivallan vuoksi. Viranomaisten saamassa hätäpuhelussa tähden epäiltiin saaneen hermoromahduksen.

Näyttelijän kerrotaan käyttäytyneen aggressiivisesti ennen poliisien saapumista hänen Los Angelesissa sijaitsevaan kotiin. TMZ-sivuston mukaan hätäpuhelun teki tähden aviomies Dean McDermott. Spellingiä ei pidätetty, eikä hänen arvioitu tarvitsevan mielentilatutkimusta. Poliisit kuitenkin kirjasivat raportin perheväkivaltatapauksesta.

Tori Spellingin on tiedetty jo jonkin aikaa painiskelleen talousvaikeuksien kanssa. Tähti oli otsikoissa viime vuonna myös perheenlisäyksen ansiosta, kun hän ja aviomiehensä Dean McDermott saivat viidennen lapsensa.