Poptähti-Bella juhli rohkeassa iltapuvussa – kurvit pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Tammikuussa Bella oli kohuotsikoissa, kun hänet heitettiin seurueineen ulos hotellista, koska hotellihuoneessa oli käytetty huumeita. Nyt Bella nähdään saapumassa Roomassa järjestettyyn Il sole a mezzanotte -ensi-iltajuhlaan näyttävässä punaisessa iltapuvussa.

Taannoin Sundance Film Festival -elokuvafestivaaleilla Thorne yöpyi Utahissa Park City Marriott -hotellissa, kun hän oli tekemässä promootiotyötä Assassination Nation -elokuvalle. Nainen oli ystävineen juhlinut omassa hotellihuoneessaan, josta he saivat Page Six -sivuston mukaan häädön kun huoneessa oli poltettu kannabista luvatta. Seuraavana aamuna näyttelijä oli ilmoittanut tulleensa sairaaksi ja perunut kaikki esiintymisensä ja jokaisen haastattelun.

Splash
Splash
Splash
Splash