Ashley Graham twerkkaa – takapuoli vie huomion niukoissa tangoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham nähtiin juuri New Yorkissa Sports Illustrated -lehden järjestämässä tapahtumassa. Tapahtumassa julkaistiin lehden tämän vuoden uimapukunumero, jonka useissa kuvissa nähdään myös Ashley Graham. Nyt kaunotar esiintyy myös lehden julkaisemilla videolla.

Sports Illustrated -lehti on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan kaksi videota, joissa päästään kurkistamaan Ashley Grahamin bikinikuvausten kulissien taakse. Videoilla 30-vuotias kaunotar irrottelee oikein kunnolla ja esittelee kurvikasta vartaloaan kameralle.

Ashley Graham kertoi videon haastattelussa, että hän halusi kuvauksista mahdollisimman rennot. Nainen halusi pitää hauskaa ja pitää tunnelman kevyenä, minkä vuoksi koko työryhmä tanssi ja twerkkasi mallin kanssa. Kuvauksissa järjestettiin myös leikkimielisiä twerkkauskisoja, joihin myös Ashley Graham osallistui vain tangamalliset bikinit yllään.