Kaverukset yrittivät takaperinvolttia – yritys meni pahasti pieleen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttäväksi tarkoitetuilla tempuilla voi olla välillä huonon tuurin iskiessä traagiset seuraukset. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa avustettu takaperinvoltti menee todella pahasti pieleen kun sekä avustajat että itse suorittaja eivät osaa tekniikkaa.

Takaperinvoltti on vaikea temppu, jonka mennessä pieleen henkilön niskat voivat vaurioitua ja temppuilija voi jopa halvaantua. Halvaantuminen ei ollut tällä kerralla kovinkaan kaukana, kun kaverukset päättivät kuvata videolle takaperinvoltin yrittämistä.

Avustettu takaperinvoltti saattaa videoilla näyttää helpolta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Hypyn avustus tulee tapahtua juuri oikealla hetkellä suhteessa hyppyyn, että siitä on apua. Videolla ystävät auttavat kaveriaan tekemään voltin, jonka epäonnistuessa kaveri putoaa suoraan niskoilleen maahan.