Kim Kardashian esitteli tiimalasivartaloaan – seksikäs kuva someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kim Kardashian on tunnettu hänen kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Toisen raskautensa jälkeen nainen on nähnyt paljon vaivaa sen eteen, että hän on saanut hoikan keskivartalonsa takaisin.

37-vuotias Kim Kardashian on kertonut. että hänen vyötärönsä on tällä hetkellä pienempi kuin koskaan aikaisemmin. Kardashianin pyöreä takapuoli korostaa kapeaa vyötäröä, jossa myös vatsalihakset ovat selvästi alkaneet näkymään.

Nyt Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan melko tuoreen otoksen, jossa naisella on vain lyhyt valkoinen trikoohame ja valkoinen bikiniyläosa yllään. Kuva todistaa miten upeassa kunnossa perheenäiti on nyt noudatettuaan tarkkaa ja terveellistä ruokavaliotaan.

ねえ

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on