Alicia Vikander paljasti – näin treenasi ennen Tomb Raiderin kuvauksia

Elokuvat Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tomb Raider -peleistä tuttu Lara Croft palaa valkokankaalle tänä keväänä. Tällä kertaa seikkailija-arkeologin roolissa nähdään Oscar-palkittu ruotsalaisnäyttelijä Alicia Vikander. 29-vuotiaan Vikanderin tuli käydä ennen kuvauksia melkoinen kuntokuuri valmistautuessaan rooliin.

Useita julkkiksia hyvään kuntoon piiskannut kunto-ohjaaja Magnus Lygdback laati Alicia Vikanderille kuntosuunnitelman, jonka avulla nainen pääsi uskomattoman hyvään fyysiseen kuntoon. Nainen aloitti treenaamisen roolia varten kolme kuukautta ennen elokuvan kuvausten alkamista.

Lygdbackin mukaan näyttelijä on todellinen peto kuntosalilla. Pienikokoinen nainen onnistui saamaan kolmen kuukauden ajan kehoonsa 5,4 kiloa lisää lihasmassaa, mikä on todella upea saavutus. Tomb Raider saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. maaliskuuta, ja elokuvassa Vikanderin ohella nähdään Walton Goggins, Daniel Wu ja Dominic West.