Cara Delevingnen tyyli ihastuttaa – sporttinen asu paljasti vatsalihakset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias malli Cara Delevingne on tavoitellut myös laulajan uraa ja näytellyt muutamissa elokuvarooleissa. Nainen tunnettiin pitkään naisellisista pitkistä hiuksistaan, mutta nyt nainen on jo jonkin aikaa viihtynyt lyhythiuksisena.

Nyt Cara Delevingne nähtiin Pariisin muotiviikoilla. Nainen osallistui Christian Diorin muotinäytökseen tällä kerralla katsojan paikalla. Kaunotar kiinnitti heti näyttävällä tyylillään huomion näytöksen eturivissä pukeutuessaan hattuun, vatsan paljastavaan toppiin ja suoralahkeisiin housuihin.

Avoimesti bi-seksuaali brittimalli Cara Delevingne on nähty kuhertelemassa Michael Jacksonin tyttären, Paris Jacksonin kanssa. Pariskunta yritti piiloutua hattujen ja huppujen alle, mutta valokuvaajat ja fanit kuitenkin tunnistivat neitokaiset kun he olivat kävelemässä samaan hotellihuoneeseen.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News