Khloe Kardashianin vauvan sukupuoli paljastettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perheensä sukunimeä kantavaa realityohjelmaa tähdittävä Khloe Kardashian odottaa ensimmäistä lastaan koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Nyt Khloen sisko KIm Kardashian on paljastanut pian syntyvän pienokaisen sukupuolen Twitterissä.

– OMG Khloe Kardashian ja Tristan Thompson saavat tyttövauvan!, Kim Kardashian twiittasi usean sydänemojin kera.

33-vuotiaan Khloe Kardashianin on kerrottu haaveilleen jo useamman vuoden ajan jälkikasvusta, mutta hänen sotkuinen avioliittonsa ex-aviomiehensä Lamar Odomin kanssa pakotti naisen suuntaamaan mielenkiintonsa omaan hyvinvointiinsa perheen perustamisen sijaan. Panostus kannatti, sillä Khloe löysi rakkauden 26-vuotiaan Tristan Thompsonin kanssa ja he odottavat ensimmäistä yhteistä lasta. Thompsonilla on lapsi edellisestä suhteestaan.

💗 Kyoto Khlo 💗 8 Month Bump 💗

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on